Întrebări frecvente

Această secțiune conține cele mai întalnite întrebări și răspunsul la acestea.


Pentru a achiziționa aplicația docExpert, mergeți la secțiunea Comandă și completați formularul de comandă. Pentru a lansa o comandă, introduceți datele de facturare ale firmei/persoanei juridice și selectați numărul de licențe pe care doriți să le achiziționați. Dacă doriți să achiziționați și modulul Stocuri, bifați opțiunea corespunzătoare. După completarea formularului, apăsați butonul Trimite. La adresa de e-mail pe care ați introdus-o în formular, veți primi o factură proformă cu datele de identificare ale SC MINDBOX SRL. După efectuarea plății prin banca, confirmați plata prin e-mail sau fax. După primirea confirmării de plată de către SC MINDBOX SRL, veți primi pe e-mail detalii privind activarea versiunii comerciale a aplicației docExpert.

Teoretic, suportă un număr infinit de înregistrări. Limitările sunt impuse de către configurația tehnică a stației de lucru/server pe care este instalată baza de date SQL.

Da, aplicația exportă datele în formatele XML Spreadsheet (pentru vizualizare/editare în Excel), HTML și text.

Actualizările aplicației sunt gratuite și modificările bazei de date se realizează manual și se plătesc.

Noi recomandăm următoarea configurație minimă:

Procesor: Pentium® 1Ghz sau mai bun, Memorie RAM: 512 MB, Capacitate HDD: 600 MB, Sistem de operare: Windows® 2000, XP, Vista, 7 sau 8, Rezoluție monitor: 1024 x 768

Toate datele introduse în versiunea demonstrativă, se păstrează. Versiunea demo se va activa folosind codul primit.